Bedrijfsinformatie
The Bridge Personality
Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
Actief sinds: n.v.t.
Contactgegevens
info@testgroup.eu
020 - 262 1630
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review The Bridge Personality

The Bridge Personality van TestGroup is al meer dan 15 jaar lang de meest gebruikte persoonlijkheidstest door bedrijven en organisaties in Nederland en België. Deze test is een waardevol instrument voor zowel selectie en recruitment als voor de ontwikkeling van medewerkers. Of je nu één test per kandidaat wilt bestellen of liever gebruikmaakt van een voordelig abonnement. Bij The Bridge Personality heb je die keuze.

Deze persoonlijkheidstest staat bekend om zijn betrouwbaarheid en validiteit in het verkrijgen van diepgaand inzicht in de persoonlijkheid en competenties van zowel werknemers als sollicitanten. Dankzij geavanceerde algoritmes past de test zich dynamisch aan, zodat kandidaten niet kunnen sturen of sociaal wenselijke antwoorden kunnen geven. Hierdoor ontvangt elke kandidaat vragen die het meest relevant zijn voor hun persoonlijkheid.

Hoe werkt het?

Zodra de persoonlijkheidstest is besteld, kan de kandidaat of medewerker binnen slechts 30 minuten aan de test beginnen. Het rapport is direct beschikbaar na afronding. Of je nu een bedrijf of organisatie bent, je kunt profiteren van deze test om inzicht te krijgen in de persoonlijkheidseigenschappen van je kandidaten, wat waardevol is voor recruitment, selectie en andere HR-toepassingen.

Waar is The Bridge Personality op gebaseerd?
The Bridge Personality is gebaseerd op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Dit maakt het een breed toepasbare test voor zowel recruitment en selectie als voor de ontwikkeling van personeel. Er zijn verschillende rapporten beschikbaar, zoals voor recruitment, coaching, sales en teams, en maatwerkrapporten zijn ook mogelijk, waarbij je zelf de gewenste competenties kunt selecteren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.” - Dietske Koolhaas - Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality

"Voor ons zijn de online assessments echt een meerwaarde in het proces. Wij zijn sowieso al heel kritisch op de mensen die we spreken en verwachten een bepaalde volwassenheid. Iemand moet resultaatgericht zijn, leergierig, open staan voor feedback en een ‘nee’ om kunnen zetten in een ‘ja’. In het rapport zien we hoe iemand op deze competenties scoort."
Dietske Koolhaas - Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality

In samenwerking met TestGroup heeft Vibe Group een op maat gemaakt competentieprofiel ontwikkeld.  Als Manager Talent & Acquisition is Dietske verantwoordelijk voor het aantrekken van commercieel talent binnen de organisatie. Sinds vier jaar maakt Vibe Group gebruik van The Bridge Personality persoonlijkheidstest en het Bridge Personality sales rapport van TestGroup om de geschiktheid van kandidaten te beoordelen.

'Hoewel online assessments geen garanties bieden, geven ze wel waardevol inzicht in de persoonlijkheid en het groeipotentieel van kandidaten. Door kandidaten te vergelijken met een grote groep sales professionals, kunnen we beter beoordelen welk type persoon iemand is en waar nog ruimte is voor ontwikkeling.'

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op