Bedrijfsinformatie
Sunny
Nijverheidsweg 50 2031CP
Actief sinds:
Contactgegevens
info@Sunny.nu
020 213 7941
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Sunny

Sunny.nu is een typisch Nederlands familiebedrijf gevestigd in Haarlem, dat zich richt op de energietransitie en zonnepanelen levert door heel Nederland. Ze hechten grote waarde aan lokale betrokkenheid bij hun klanten, maar bieden ook op afstand uitgebreide ondersteuning bij duurzame investeringen.

Waarom kiezen voor Sunny.nu? Hun filosofie is gebaseerd op eenvoud. Ze hebben een innovatieve tool ontwikkeld waarmee klanten zelf een zonnepanelenset kunnen samenstellen. Deze gebruiksvriendelijke tool begeleidt de gebruiker stap voor stap door het installatieproces, om er zeker van te zijn dat niets over het hoofd wordt gezien. Sunny.nu biedt ook ondersteuning waar dat nodig is.

Topkwaliteit zonnepanelen van Sunny

Bij Sunny vind je zonnepanelen van topkwaliteit. Op de website kun je kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen, zoals ja solar zonnepanelen. Ook kun je hier terecht voor omvormers, optimizers en bekabeling voor zonnepanelen. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar op één website. Bovendien worden de producten binnen 1 week bij je thuis geleverd.

Stel je eigen zonnepanelen set samen
Wat maakt Sunny.nu anders dan anderen? Hun unieke dienstverlening biedt klanten de mogelijkheid om een zonnepanelenset te configureren die perfect past bij hun individuele situatie. Met hun tool kunnen klanten eenvoudig variabelen invullen die van toepassing zijn op hun specifieke omstandigheden, zoals het aantal zonnepanelen, het type dak en de keuze tussen zelf installeren of laten installeren. Met enkele klikken is de ideale zonnepanelenset samengesteld. Door de bestelgarantie van Sunny.nu is het geen probleem als er onverhoopt een foutje insluipt.

Op zoek naar andere reviews van dienstverleners? Lees dan de review van Haemers-Klinkers.

De levering door Sunny.nu was snel en alles verliep volgens de gemaakte afspraken. Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is dat ze erg helder communiceren over hun werkwijze. De optie om achteraf te betalen was zeer prettig, omdat het zekerheid biedt over de ontvangst van de bestelling. De levering vond plaats op de datum die we overeengekomen waren. Bovendien waardeerde ik het zeer dat de bezorger mij 30 minuten voor aankomst belde.
Michael

Waarom kiezen voor Sunny?

Bij Sunny.nu hebben ze een handige tool waarmee je zelf je eigen set zonnepanelen kunt samenstellen. Er zijn drie verschillende complete zonnepanelen pakketten waar je uit kunt kiezen, inclusief alle benodigdheden om de zonnepanelen zelf te installeren. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, dan staan de specialisten van Sunny voor je klaar!

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op