Bedrijfsinformatie
Haemers-Klinkers
Burgemeester Visschersstraat 141 6235EB
Actief sinds: 2021
Contactgegevens
info@haemers-klinkers.nl
+31 (0)43 364 42 42
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Haemers-Klinkers

Haemers-Klinkers, gevestigd in Ulestraten, excelleert in het realiseren van unieke interieurontwerpen. Met een sterke focus op het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, slaagt het bedrijf erin om voor elk interieur creatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Het team bestaat uit vakkundige monteurs die bekwaam zijn in het tot leven wekken van schitterende interieurprojecten. Wat dit bedrijf onderscheidt van andere interieurbedrijven, is hun inzet van innovatieve technieken en programma's, wat resulteert in ontwerpen die naadloos aansluiten bij de specifieke wensen en voorkeuren van hun klanten.

Hoogwaardige materialen

Haemers-Klinkers maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zoals Hi-macs, Corian en Plexiglas. Haemers-Klinkers integreert de voorkeuren van de klant met materialen zoals Hi-macs en Corian om een optimaal eindresultaat te bereiken. Deze materialen staan bekend om hun duurzaamheid, lange levensduur en hun weerstand tegen vlekken en chemicaliën, wat ze bijzonder geschikt maakt voor ruimtes die intensief gebruikt worden zoals keukens en badkamers.

Een groot voordeel van zowel Hi-macs als Corian is hun niet-poreuze oppervlak, wat ze uitermate hygiënisch maakt. Vuil en bacteriën krijgen geen kans om binnen te dringen, waardoor ze eenvoudig schoon te houden zijn. Met deze multifunctionele en kwalitatief hoogwaardige materialen is Haemers-Klinkers in staat om prachtige en praktische interieurs te creëren die volledig aan de wensen van de klant voldoen.

Een gestructureerde aanpak

Bij Haemers-Klinkers hanteren ze een gestructureerde aanpak om aan alle verwachtingen van de klant te voldoen. Dit proces beginnen ze met een kennismakingsgesprek waarin uw wensen en ideeën uitvoerig besproken worden. Met andere woorden is dit het begin van het in beeld brengen van het project. Na deze kennismaking wordt de ruimte nauwkeurig opgemeten, wat de basis legt voor perfect maatwerk. Met de verzamelde maten gaan de medewerkers van Haemers-Klinkers aan de slag om een digitaal ontwerp van het project te maken. Dit ontwerp biedt de klant een realistische visualisatie van het eindresultaat. Nu kunnen eventuele aanpassingen worden doorgevoerd en na goedkeuring van het ontwerp zal de productie in de werkplaats worden gestart.

Beoordeling Haemers-Klinkers

Haemers-Klinkers heeft al mooie reviews ontvangen op Google. Met 9 reviews heeft het bedrijf een gemiddelde van 4,2/5 sterren. Klanten benadrukken vooral de professionaliteit en zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Haemers-Klinkers.

Op zoek naar een mooie vloer voor in huis? Lees dan de review van Vloerenboulevard!

We zijn over de gehele linie erg tevreden: van de adviesgesprekken aan het begin, de realisatie van het project, tot aan de nazorg. Alles is conform de afspraken verlopen, resulterend in een prachtige thuiswerkplek die volledig aan onze verwachtingen voldoet.
Tevreden klant

Waarom kiezen voor Haemers-Klinkers?

In de werkplaats wordt door vakmensen met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken gezorgd voor een nauwkeurige fabricage van het project. Zodra de producten gereed zijn, worden ze met zorg geleverd en professioneel gemonteerd. Gedurende dit proces blijven service en kwaliteit centraal staan. Dankzij deze gestructureerde werkwijze kan Haemers-Klinkers de creatieve en functionele wensen van klanten op een effectieve wijze verwezenlijken.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op