Bedrijfsinformatie
Positief en Ontspannen bevallen
Heigrindelweg 82, 6414BT
Actief sinds: 2020
Contactgegevens
liangon@positiefenontspannenbevallen.nl
06 23891602 / 06 26851081
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Positief en Ontspannen bevallen

De Zwangerschapscursus Limburg van Positief en Ontspannen bevallen is erop gericht aanstaande ouders te ondersteunen. Zo kunnen zij met een positief en ontspannen gevoel naar de bevalling kunnen toeleven. Met expertise uit het werkveld als verloskundige, werkt Positief en Ontspannen bevallen samen met jou naar de bevalling toe. Het doel van de cursus, is om de toekomstige ouders in Limburg en omgeving zo goed mogelijk te ondersteunen.

De oprichters Lian en Gon hebben beiden een rijke geschiedenis in de verloskunde. Ze hebben jarenlang met plezier gewerkt in hun eigen praktijken en ontmoetten elkaar in de verloskamers van het Zuyderland Ziekenhuis. Door de jaren heen hebben zij de evolutie in de verloskunde van dichtbij meegemaakt. Maar de afname van thuisbevallingen en de toenemende vraag naar pijnstilling hebben ertoe geleid dat bevallingen steeds meer medisch begeleid worden. Hierdoor ontstaat er helaas meer onzekerheid en angst bij aanstaande moeders. Dit is een ontwikkeling die Lian en Gon betreuren.

De missie

Hun missie is om het vertrouwen van vrouwen en hun partners in de natuurlijke kracht van het lichaam te herstellen. Ze streven ernaar vrouwen te empoweren, gesteund door praktische mentale voorbereidingen en ontspanningstechnieken. Zo werken ze samen aan een positieve en ontspannen geboorte-ervaring.

Aanstaande ouders worden van harte uitgenodigd om te ervaren hoe de cursus verbindt, ontspanning brengt en vertrouwen geeft. Ga met rust de bevalling in en verwelkom je kindje met vertrouwen in een liefdevolle omgeving. Dit is het waardevolste geschenk dat men zichzelf en de baby kan geven.

Waarom kiezen voor Positief en Ontspannen bevallen?

  • Gedegen advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Betrokken en hartelijk

Positief en Ontspannen bevallen is ontstaan uit een diepgaande passie voor het begeleiden en coachen tijdens de zwangerschap. Met hun uitgebreide ervaring als verloskundigen, zijn Lian en Gon bekend met alle mogelijke vragen en situaties die zich kunnen voordoen. Ook staan ze de aanstaande ouders bij tijdens de hele zwangerschap en helpen hen op weg naar het ouderschap. Door dus samen met Positief en Ontspannen te bevallen wordt de zwangerschap een prachtige en onvergetelijke ervaring!

"Ik heb een zeer fijne zwangerschap gehad, doordat jullie iemands kracht en kwetsbaarheid goed kunnen in te schatten. Bovendien heb ik ook een persoonlijke groei meegemaakt!"
Tevreden klant

Waarom kiezen voor Positief en Ontspannen bevallen?

Bij zwangerschapscursus Zuid-Limburg leer je samen met je partner alles over het geboorteproces. Je oefent mentale voorbereidingsoefeningen en leert technieken die je tijdens verschillende fases van de zwangerschap kunt toepassen. Met de jarenlange kennis en ervaring van Positief en Ontspannen Bevallen, leer je het geboorteproces op een mooie en bijzondere manier te beleven. Als je de zwangerschap op een prachtige en bijzondere manier wilt ervaren met de juiste kennis en expertise, kun je contact opnemen met Positief en Ontspannen Bevallen.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op