Bedrijfsinformatie
viVA Advocaten
Wilhelminastraat 42, 6131 KR Sittard
Actief sinds: 2005
Contactgegevens
info@viva-advocaat.nl
+31 6 41 77 87 98
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review viVA Advocaten

ViVA Advocaten is gevestigd in Nederland en het staat bekend om zijn expertise op een aantal gebieden. Namelijk op het gebied van familierecht, mediation en aanverwante juridische diensten. Het kantoor wordt geleid door Fabiënne van Aken, een vFAS-gecertificeerde advocaat en mediator. Zij richt zich op het bieden van gepersonaliseerde juridische ondersteuning met een mensgerichte benadering. Het hoofdkantoor bevindt zich in Sittard, maar ze zitten ook in diverse steden zoals Eindhoven, Heerlen, Maastricht,en Roermond.

Specialisaties en diensten

ViVA Advocaten specialiseert zich in verschillende juridische gebieden. Ze bieden ondersteuning bij echtscheidingen, familierecht, erfrecht en arbeidsrecht. Een uniek aspect van hun dienstverlening is de premaritale mediation. Hierbij helpen ze koppels bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden en andere belangrijke afspraken voorafgaand aan het huwelijk. Dit wordt gedaan om toekomstige conflicten te voorkomen en de relatie te versterken. Dit kan je dus bijvoorbeeld doen bij je advocaat in Roermond.

Klantgerichte benadering

Ook is de klantgerichte benadering van ViVA Advocaten één van hun grootste troeven. Zo benadrukken ze het belang van duidelijke communicatie en streven ernaar om praktische oplossingen te bieden. Die oplossingen moeten wel aansluiten bij de specifieke behoeften van hun cliënten. Het kantoor staat bekend om zijn toegankelijke en empathische wijze van dienstverlening. Daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Ervaringen van cliënten

Cliënten van ViVA Advocaten uiten vaak hun tevredenheid over de professionele aanpak en de persoonlijke aandacht die zij ontvangen. Het vermogen van het kantoor om ingewikkelde juridische processen in begrijpelijke taal uit te leggen is zeer waardevol. Dit zorgt voor een vertrouwensbasis en vermindert de stress die vaak gepaard gaat met juridische conflicten.

ViVA Advocaten is naar onze mening een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar juridische ondersteuning. Met hun verschillende diensten, deskundige leiding en nadruk op klanttevredenheid bieden ze een waardevolle dienst. Een dienst voor individuen die zich in complexe juridische situaties bevinden. Hun toewijding aan het leveren van oplossingen maakt hen een gerespecteerde speler in de Nederlandse advocatuur. Daarom krijgen ze vijf van de vijf sterren van ons.

"Fabienne was een grote steun voor mijn ex-partner en mij in een moeilijke tijd. Gedurende het hele proces behoudt ze een professionele kalmte, terwijl ze toch open, empathisch en benaderbaar is. Ze weet wanneer ze moet praten en vooral wanneer ze moet luisteren. We bevelen haar ten zeerste aan bij andere koppels die op zoek zijn naar een bemiddelaar."
Bella

Echtscheidingen

Stel je hebt besloten te scheiden en moet nu je situatie begrijpen. Je kinderen, de woonsituatie en de alimentatie zijn belangrijk. Ook de financiële verplichtingen voor de kinderen en een eigen onderneming spelen een rol. Je moet dealen met je eigen schuldgevoelens, ondanks je ongelukkigheid in het huwelijk. Tegelijkertijd moet je het verdriet en de teleurstelling van je partner aanpakken. Al deze aspecten vereisen aandacht en tijd. Terwijl het belangrijk is de scheiding efficiënt af te wikkelen. Weet daarom dat viVA Advocaten je helpt door je alles te vertellen over echtscheidingen en hoe het loopt.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op