Bedrijfsinformatie
Pika
Mauritslaan 49 6129EL
Actief sinds: 2017
Contactgegevens
info@pika.nl
+31 (0)85 009 2200
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Pika

PIKA is onderdeel van de ViB Fabriek. PIKA is een digitaal platform dat het werken met gevaarlijke stoffen veiliger maakt. Er is een app ontwikkeld die allerlei informatie verschaft die door werknemers van bedrijven gecontroleerd kan worden. Ben jij een importeur, producent of leverancier en wil je jouw medewerkers voorzien van bijvoorbeeld een werkplekinstructiekaart? Neem dan contact op met PIKA.

De sterke punten van PIKA

  • Veiliger werken met gevaarlijke stoffen
  • Transparante communicatie
  • Gebruiksvriendelijke software

Het PIKA platform

Wanneer je gebruikmaakt van het PIKA digitaal platform krijg je de mogelijkheid om alle veiligheidsrelevante productinformatie te bekijken via een Productinformatiekaart of Werkplekinstructiekaart. Dit is toch veel beter dan al dat bedrukte papier!

"PIKA is erg makkelijk in gebruik. Ik was direct op de hoogte van alle informatie die ik moest hebben van de leverancier. Betere optie dan voorheen. Het maakte het werk allemaal makkelijker en veiliger. "
Tevreden klant

Waarom kiezen voor Pika?

Bij PIKA bieden ze ook SDS software aan. Hierin worden de mogelijke risico's van bepaalde gevaarlijke stoffen vermeld. Dit informatieblad bevat alle relevante informatie over het gebruik van deze stoffen. Met behulp van PIKA kunnen leveranciers en medewerkers snel veiligheidsrisico's uitsluiten door middel van snelle en directe communicatie. Ben je nog op zoek naar een app voor gevaarlijke stoffen? Neem dan een kijkje bij PIKA!

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op