Bedrijfsinformatie
Cookcoaching
Oppert 266 3011HV
Actief sinds: 2004
Contactgegevens
fiona@cookcoaching.nl
+31 6 204 157 95
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Cookcoaching

Op zoek naar een persoonlijke coach in Rotterdam? Dan is Cookcoaching iets voor jou! Fiona Cook, de eigenaresse, helpt vrouwen die het gevoel hebben dat alles te veel is. Voel je je overweldigd, onzeker, werk je te hard, of ben je uitgeput? Fiona staat voor je klaar. Ze helpt je om vaste patronen te zien en te doorbreken. Zo vind je de rust terug, ga je meer genieten en begrijp je jezelf beter. Iedereen is anders, en daarom past Fiona haar aanpak aan jou aan. Zo zorgt ze voor de beste resultaten. Cookcoaching geeft ook workshops en trainingen. Hier leer je snel veel over jezelf. Zo wordt het makkelijker om met alles om te gaan!

De sterke punten

  • Persoonlijke begeleiding op maat.
  • De kennis is gebaseerd op persoonlijke ervaringen.
  • Cookcoaching beschikt over jarenlange ervaring in coaching.

Is Cookcoaching aan te raden?

Cookcoaching is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar begeleiding bij het hervinden van zichzelf. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van Het bedrijf helpt ze je niet alleen bij het ontdekken van patronen, maar ook bij het doorbreken ervan, zodat je weer innerlijke rust kunt ervaren. Met persoonlijke één-op-één coachingsessies zorgt het bedrijf ervoor dat jouw specifieke vragen grondig worden behandeld. Cookcoaching heet je van harte welkom wanneer je klaar bent om de stap naar persoonlijke groei te zetten.

Fiona weet als geen ander keer op keer de vingen op de juiste plek te leggen. Echt ieder gesprek leverde weer heldere inzichten op en telkens weer wist Fiona me te verassen met rake interventies.
Tevreden klant

Waarom kiezen voor Cookcoaching?

Behalve het geven van coaching sessies en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei, heeft Fiona, de eigenaresse, ook het boek 'Ontrafeld' geschreven. In dit boek deelt zij haar persoonlijke verhaal en legt uit waarom bepaalde dingen op een bepaalde manier gebeuren. Hierdoor kan de lezer zijn/haar eigen patronen herkennen en onderzoeken. Dit boek is zeker een aanrader voor diegenen die meer willen begrijpen over terugkerende patronen die impact hebben op hun dagelijks leven.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op