Bedrijfsinformatie
JenSEO review
Rubinsteinplein 29 3261 SN, Oud-Beijerland
Actief sinds: 2018
Contactgegevens
jens@jenseo.nl
06-33863205.
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review JenSEO review

Jens Verver, gevestigd in Oud-Beijerland, is een uiterst bekwaam Freelance SEO Specialist, die zowel freelance als via bureaus voor een breed scala aan prestigieuze klanten werkt.

Zijn avontuur in de wereld van online marketing startte in 2018 bij een gerenommeerd online marketing bureau. Daar heeft Jens zich in korte tijd alle facetten van SEO eigen gemaakt, waarbij hij ervaring heeft opgebouwd met lokale, nationale en internationale projecten. Sinds 2022 zet Jens zijn kennis in als freelancer, waar hij ondernemers op diverse SEO-gebieden adviseert. Het valt op dat vele ondernemers enige bekendheid met SEO hebben, maar vaak de diepgaande kennis missen voor effectieve toepassing. Daar komt Jens in beeld.

Kenmerkend voor de samenwerking met Jens is zijn gave om SEO in begrijpelijke taal te verwoorden, zijn proactieve inbreng en de algemeen positieve samenwerkingservaring die hij biedt. Zijn aanpak wordt door klanten als buitengewoon waardevol voor hun online ontwikkeling gezien. Voor wie zijn online aanwezigheid wil versterken met een solide SEO-strategie, is een oriënterend gesprek met Jens absoluut de moeite waard!

Recensie JenSEO

De meerderheid van de beoordelingen voor JenSEO komt binnen via Google. Tot nu toe heeft Jens al meer dan 7 positieve recensies mogen ontvangen, met een gemiddelde score van 5/5 sterren.

Hoog gewaardeerde Recensie

JenSEO heeft ons uitzonderlijk goed bijgestaan bij diverse SEO-uitdagingen. Gedurende de projecten heeft Jens ons volledig begeleid bij optimalisaties en heeft hij diepgaande analyses van onze website verzorgd.

Jens is een echte aanwinst voor iedereen die de diepte in wil duiken in de wereld van SEO.

Jens is een echte pro op het gebied van SEO en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je merkt aan alles dat hij weet waar hij het over heeft (dat is bij andere partijen niet altijd het geval).Hij weet hoe je een goede vertaalslag kunt maken die past bij jouw website, om een betere ranking te kunnen realiseren. Hij denkt mee en zet graag een extra stap voor zijn klanten.Ook in de samenwerking is Jens een pareltje, waarbij heldere, gestructureerde informatie de basis vormt in zijn communicatie. Onze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren.
Marscha

Waarom raden wij JenSEO aan?

Voor iedereen die de online zichtbaarheid van zijn bedrijf wil vergroten, is JenSeo een absolute aanrader. Door de uitgebreide expertise op het gebied van SEO en de diverse diensten die JenSeo aanbiedt, wordt ervoor gezorgd dat uw bedrijf de online aandacht krijgt die het verdient. Jens bespreekt niet alleen de wensen van de klanten, maar biedt ook zijn professionele inzicht, geeft weloverwogen advies en zorgt voor een uitstekende uitvoering van het uiteindelijke plan. Het verbeteren van de online vindbaarheid van uw bedrijf begint bij JenSeo!
Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op