Bedrijfsinformatie
De Duurzame Jongens
industriestraat 10B 6135KH
Actief sinds: 2019
Contactgegevens
info@de-duurzame-jongens.nl
046 428 21 51
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review De Duurzame Jongens

Een verstandige investering doen, energiekosten verminderen en de waarde van de woning verhogen is mogelijk door te kiezen voor De Duurzame Jongens als installateur van zonne-energie. Ze streven naar een wereld waarin iedereen onafhankelijk kan zijn en mensen zelfvoorzienend zijn om een ‘off grid’ leven te kunnen leiden. Door het aanbieden van zonnepanelen en airconditioningsystemen dragen zij bij aan het realiseren van een duurzame toekomst, die gezamenlijk gecreëerd kan worden.

De Duurzame Jongens zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van zonnepanelen en airco's. Ze bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt en helpen met het verduurzamen van woningen en kantoren. Ze werken uitsluitend met hoogwaardige merken die een lange levensduur garanderen.

Sterke punten

  • Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij de VCA gecertificeerde installateurs van De Duurzame Jongens.
  • Het bedrijf biedt een uitgebreid full-service pakket aan, inclusief inkoop en installatie.
  • De 24/7 monitoring van de zonnepanelen zorgt voor optimale service voor klanten.
  • Naast zonnepanelen en airco's zijn ze ook gespecialiseerd in duurzame dakbedekking, elektrische aanpassingen en laadpalen voor elektrische auto's.

Is De Duurzame Jongens aan te raden?

De Duurzame Jongens bieden vakbekwaam personeel, goede service en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Hun volledige service elimineert de noodzaak om met externe partijen te werken. Klanten hebben een ruime keuze aan zonnepanelen en airco's, geïnstalleerd en onderhouden door dit bedrijf. Dit bedrijf wordt ook elders sterk aanbevolen! Meer reviews zijn te vinden op onze bedrijfsreviewpagina.

Wij hebben 10 zonnepanelen met Micro omvormers laten plaatsen. De Duurzame Jongens kon deze erg snel leveren waardoor we de zomer nog mee kunnen pakken, heel fijn! Snel en heel netjes geplaatst. Goed overleg vooraf en tijdens het plaatsen over het wegwerken van bekabeling etc.
Rick Bergmans

Waarom kiezen voor De Duurzame Jongens?

De beste vrienden Boy Weijgertse en Wayne Siebenga hebben in 2019 dit geweldige bedrijf opgericht. Vanaf dat moment was hun doel duidelijk: 'excelleren in de ervaring rond zonne-installaties en daarmee echt een verschil maken, daadwerkelijk iets bijdragen aan de samenleving'.

Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 17 ervaren en vakkundige werknemers. Allemaal perfectionisten die oog hebben voor het kleinste detail. Van eengezinswoningen tot kantoorgebouwen en van boerderijen tot villa's: De Duurzame Jongens gaan geen enkele uitdaging uit de weg om de wereld een beetje groener te maken.
Door zowel de verkoop als de installatie van zonnepanelen en airconditioning aan te bieden, dragen zij bij aan een schonere toekomst. Ze opereren vanuit hun kantoor in Sittard en zijn actief in heel Limburg

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op