Bedrijfsinformatie
AMH Makelaars
Luikerweg 23 6212ET
Actief sinds: n.v.t.
Contactgegevens
info@amh-makelaars.nl
043 354 0777
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review AMH Makelaars

Adam-Mostard-Hommes, NVM makelaardij in Maastricht, is al 70 jaar de hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en de omliggende gebieden. Ze zijn betrouwbaar, helder en gericht op resultaat. In de regio worden ze beschouwd als de Funda van Maastricht. Gevestigd in de aantrekkelijke wijk St. Pieter, bent u als verkoper en koper bij AMH Makelaars letterlijk aan het juiste adres. Als erkende makelaar in Maastricht staan ze bekend om hun optimale en realistische prijsstelling. Dankzij hun ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en sterke relaties zijn ze in staat om elke straat en woning op de juiste waarde te schatten. Ze zijn volledig op de hoogte van wat er vandaag en morgen speelt.

De sterke punten

  • Aanzienlijke ervaring
  • Tevredenheid bij talrijke klanten
  • Diepgaande vakkennis

Is AMH Makelaars aan te raden?

Als makelaars in Maastricht stellen ze hun kennis en expertise graag ter beschikking om u te begeleiden bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning. Met hun uitgebreide dienstenpakket zijn ze dé ideale keuze als makelaar in Maastricht. Ze nemen graag de zorgen uit handen tijdens het proces van aan- of verkoop van uw huis. Dankzij hun dienstverlening bespaart u tijd, geld en stress. Wilt u weten wat ze als makelaarin Maastricht voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met hen op te nemen. Ze staan graag tot uw dienst!

Marcel Adam is een uiterst aangenaam persoon, betrouwbaar, met positieve insteek en met wie je graag tot overeenstemming wilt komen.
Tevreden klant

Waarom kiezen voor AMH Makelaars?

Wil je je huis in Maastricht voor de beste prijs verkopen? AMH Makelaars Maastricht is voortdurend bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om je woning onder de meest gunstige voorwaarden te verkopen. Ze hebben een uitstekende reputatie in de meest prachtige buurten van Maastricht en zijn al meer dan 70 jaar een gevestigd begrip in de wijde omgeving van Maastricht. Ook in naburige gebieden zoals Meerssen, Bunde, Margraten, Cadier en Keer en Eijsden hebben ze uitgebreide kennis als actieve makelaar in die regio's. Ze hanteren goed onderbouwde en realistische vraagprijzen en bieden een persoonlijke en transparante aanpak, wat resulteert in tevreden klanten. Overweeg je je woning te verkopen in Maastricht? Ze staan klaar om je te assisteren en zo kun je tijd, geld en zorgen besparen. In de sector behaalt AMH Makelaars Maastricht consequent hoge beoordelingen op het gebied van gemiddelde verkoopprijzen en klanttevredenheid. Als je bijvoorbeeld een makelaar in Eijsden zoekt, neem dan gerust contact met ze op!

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op