Bedrijfsinformatie
Adrem Utrecht
Overste Den Oudenlaan 9 3527KW, Utrecht
Actief sinds: n.v.t.
Contactgegevens
info@adremutrecht.nl
030 296 1140
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Adrem Utrecht

Adrem Utrecht autoverhuur heeft een reputatie opgebouwd als de grootste, meest milieuvriendelijke en voordeligste autoverhuurservice. Hun kenmerkende blauwe bestelbussen zijn inmiddels een bekend gezicht, maar het wagenpark van Adrem omvat veel meer. Van comfortabele personenauto’s en elektrische voertuigen tot luxe exclusieve auto's. Klanten die kiezen voor Adrem, profiteren van transparante, lage tarieven en een service die uitblinkt in eenvoud en kwaliteit.

De locatie
De locatie van Adrem autoverhuur, strategisch gelegen aan de Overste den Oudenlaan, is makkelijk bereikbaar. Pal tegenover het Holland Casino en vlakbij het Centraal Station Utrecht. De Jaarbeurs en de belangrijke snelwegen A12 en A2, is het een ideale uitvalsbasis. Bovendien biedt Adrem het gemak van een gratis en veilig parkeerterrein met cameratoezicht, zodat klanten hun eigen auto zonder zorgen achter kunnen laten.

De ervaring en expertise van Adrem Utrecht

Wat Adrem Utrecht echt onderscheidt, is de lange staat van dienst van het personeel. Velen werken er al meer dan een decennium. Dit spreekt niet alleen voor de aangename werksfeer, maar ook voor de ervaring en expertise die het team te bieden heeft. Adrem staat garant voor een bijna nieuwe vloot aan uitmuntende voertuigen en biedt daarbij de laagsteprijsgarantie in de regio Utrecht. Hun centrale ligging, voorheen de locatie van Opel Honders en nu naast de Jaarbeurs, maakt hen gemakkelijk bereikbaar.

"Voor minder dan € 20,- een nieuwe Opel Corsa gehuurd, met een zeer efficiënte afhandeling. Het nieuwe scansysteem dat zij gebruiken is een groot pluspunt. Dit autoverhuurbedrijf is uiterst professioneel en omvangrijk. Echt top service!"
F. de Vries

Geen tankbeleid van Adrem

Een extra voordeel dat Adrem zijn klanten biedt, is het unieke 'geen tankbeleid'. Klanten krijgen hun gehuurde auto mee met een volle tank, wat hen tijd bespaart en het gedoe rondom brandstofstanden elimineert – een welbekend probleem bij veel andere verhuurbedrijven.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op