Bedrijfsinformatie
Abitare Italiaanse Keukens
Jacob Romenweg 5, 6042 EZ Roermond
Actief sinds: 2010
Contactgegevens
info@italiaansekeukens.com
+31 85 876 9330
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Abitare Italiaanse Keukens

Abitare Italiaanse Keukens is een specialist op het gebied van moderne interieur. Deze zaak bevindt zich in Roermond. Ze staan bekend om het verkopen van Italiaanse keukens. Je vindt hier keukens voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk het gehele aanbod op de website.

Servicegericht

Bij Abitare Italiaanse Keukens kun je terecht voor een fijne service die ook persoonlijk is. Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken krijg je advies op veel verschillende vlakken zoals, materiaal- en kleurgebruik, maatwerk en het design van de keuken. Ze bieden expertise in het Italiaanse keukendesign. Ze streven ernaar om je wensen te laten aansluiten bij uw budget.

Een totaalconcept voor het hele interieur

Abitare begon met de liefde voor Italiaanse keukens, maar ze zijn inmiddels uitgegroeid naar totaalconcepten voor het gehele interieur. Nu verkopen ze ook badkamers, slaapkamerkast, vloeren, deuren en andere elementen voor in je interieur. Ze worden allemaal ontworpen met oog voor Italiaans design.

Interieuradvies

Voor interieuradvies afgestemd op uw wensen kunt u terecht bij Abitare. Ze maken interieurconcepten voor zowel nieuwbouw, een verbouwing of een upgrade van een woning. Eerst gaan ze aan de slag met een moodboard foto's kleuren en materialen. Vervolgens gaan ze aan de slag met een 2D tekening. Je kunt er ook voor kiezen om je ontwerp te laten maken in 3D.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Abitare. Voor de tweede keer hebben wij naast onze keuken ook onze badkamers en openhaard afgenomen. Abitare is betrokken bij het gehele proces, denkt met je mee en geeft je alle ruimte om je eigen ideeën te realiseren. Ook als er iets niet geheel via planning verloopt, communiceren ze duidelijk en zoeken ze naar een goede oplossing. Mochten we ooit nog eens voor de derde keer een keuken ed. nodig hebben, gaan wij zeker weer langs Thom! :)
Gaston Bosten

Bekijk collectie in de showroom

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer of andere dingen voor in je interieur? Neem dan een kijkje in de showroom van Abitare in Roermond. Hier kun je alles in het echt zien, zodat je een beter beeld krijgt of het in je interieur past. De medewerkers staan daar natuurlijk ook voor je klaar. Zij helpen je op weg en geven je belangrijk advies over het interieur dat ze aanbieden.

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op