Bedrijfsinformatie
Funcaps.com
Actief sinds: 2016
Contactgegevens
helpdesk@funcaps.nl
+31 6 10 84 83 86
Review rating
Bezoek bedrijfswebsite

Review Funcaps.com

Funcaps.com startte in 2016 als een bescheiden online winkel. Binnen korte tijd heeft Funcaps.com zich sterk ontwikkeld en zijn ze uitgegroeid tot de meest bekende leverancier van onderzoeksmaterialen. Dit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast een assortiment van research chemicals, die uitsluitend bedoeld zijn voor onderzoek, verkoopt Funcaps ook seksspeeltjes en andere producten om je seksleven te verbeteren.

Het doel van het bedrijf is om het voor de medemens zo gemakkelijk mogelijk te maken om alle facetten van het feestleven te ervaren. Momenteel kan men bij hen terecht voor alles wat men nodig heeft tijdens de pre-party, party, after-party en zelfs voor de dinsdagdip. Het assortiment is zo uitgebreid dat er voor ieder plezier wel iets te vinden is. Grote waarde wordt er ook gehecht aan de tevredenheid van de klanten. Dit bevestigt immers dat de doelen van het bedrijf worden bereikt.

Sterke punten van Funcaps.com

  • Alle research chemicals zijn reeds onderzocht in een laboratorium, waardoor de kwaliteit verzekerd is voor jouw onderzoek.
  • Je bestelling is bij Funcaps in betrouwbare en veilige handen.
  • Bovendien is de verzending kosteloos wanneer je meer dan 100 euro besteedt aan onderzoeksmiddelen.

Is Funcaps.com aan te bevelen?

Funcaps is dé specialist op het gebied van research chemicals, dus dit bedrijf is zeker aan te bevelen voor mensen die op een veilige manier willen deelnemen aan onderzoeken naar research chemicals. Daarnaast kun je bij Funcaps rekenen op een discrete en snelle bezorging van producten, waardoor je zo snel mogelijk kunt beginnen met onderzoeken.

Ben je geïnteresseerd in meer interessante beoordelingen? Bekijk dan ook de recensies over onder andere Koncept Store en Origanic op Review-Pagina.

Top service, leuke periodieke acties en aanbiedingen, snelle levering en bij een uìterst zeldzaam pechgevalletje (niet door toedoen van Funcaps zèlf) een soepele, snelle communicatie en coulante oplossing. Max aantal sterren, mèèr dan verdiend.
Tevreden klant

Waarom kiezen voor Funcaps.com?

Door inzet op klanttevredenheid zorgt het bedrijf ervoor dat hun producten van hoge kwaliteit zijn en niet teleurstellen. In het assortiment van Funcaps is voor ieder plezier wel iets te vinden. Het is het doel van het bedrijf om iedereen de kans te bieden om euforie, energie en genot te ervaren met hun producten. Naast genotsmiddelen biedt Funcaps ook diverse producten aan op het gebied van elektrisch roken. Alle producten worden discreet verzonden en er is zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor same day delivery, mits men voldoet aan enkele voorwaarden. Wat weerhoudt iemand er nu nog van om een bestelling te plaatsen?

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op